Bedste Stenalder Morgenmad

Skrevet d. 13. October 2021
Billede: Pixabay, shixugang

Er du lige startet på at leve efter stenalderkost eller er du løbet tør for ideer til morgenmaden, kan det være, jeg, i det følgende, kan give dig nogle nye ideer eller kickstarte din morgenmad. Listen er i hvert fald ikke kedelig!

Æg

Har du tid om morgenen eller er effekt kan lave blødkogte æg med gnavegrønt til. Afhængigt af hvor meget du kan spise, er det gerne 2-3 æg og ellers diverse grøntsager for resten. Dette vil sige, hvis du er mere sulten, så må du kun spise mere grønt.

Pandekager

Disse kan du vælge at lave dagen før eller i weekenderne, hvor der er lidt mere tid at gøre med. Her kan du spise 3-4 af gangen og de er nemme at fryse ned i disse mængder også. De skal bare varmes i mikroovnen. Der er et hav af opskrifter, men umiddelbart er det banan, æg, kokosmel, kanel og honning, der blandes sammen. 

Æggemuffins

Skal du bare have noget hurtigt om morgen, kan du også lave såkaldte æggemuffins. De har samme størrelse som muffins, man kender, men er lavet nærmest kun på æg og selvvalgte grøntsager. De er perfekte til lige at smide en tur i mirkoovnen og man kan lave store portioner, der kan komme i fryseren.

Du skal vide, at sidens tekst er udviklet for Perlen Odense. Så kig eventuelt på smykker hos Perlen Odense. Heraf mærkatet på indhold.