Opskrift: Paleo Cheesecake

Skrevet d. 26. March 2020
Billede: Canva

Denne opskrift er noget nær det lækreste, du finder inden for paleo-desserter. Der er intet som en luftig cheesecake, der går lige i hjertet hos alle huset beboere. Cheesecaken er ovenikøbet perfekt til dig, der gerne vil overholde stenalderkosten.

Ingredienser

  • 1 liter fløde
  • 3 spsk citronsaft
  • 200 gram mandler
  • 100 gram hasselnødder
  • 100 gram smør
  • 1 tsk kanel
  • 3 æg
  • 600 g creme fraiche
  • 3 bananer
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 300 g frosne bær

Sådan gør du

  1. Start med at varme fløden op til 85 grader.
  2. Tilsæt citronsaft og rør godt sammen.
  3. Sæt fløden på køl i 12 timer.
  4. Beklæd en si med et osteklæde, og placer den ovenpå en skål.
  5. Lad det afdryppe i 12 timer
  6. Nu har du din mascarpone, hvorefter bunden nu skal laves.
  7. Rist mandlerne og hasselnødderne på en pande uden fedtstof.
  8. Hak dem grundigt, og tilsæt smøret og kanelen.
  9. Form bunden i en sprinform.
  10. Bland mascarpone, æg, 400 g creme fraiche og bananer sammen, og hæld dem i springformen.
  11. Bag det ved 170 grader i 50 min.
  12. Lad kagen afkøle over natten.
  13. Top med Creme Fraiche, vaniljepulver og bær blandet sammen.

Tak for støtten
Vi sender et stort tak til AvXperten, der har støttet os i udarbejdelsen af denne artikel. Hos AvXperten kan du blandt andet købe en kabeltromle.